Omgaan met allergenen
-
Prijs
€ 42,35
€ 35,- excl. BTW
-
Opleidingsniveau
Basis -
Lengte
30-45 minuten -
Talen
NL -
+ Vandaag nog aan de slag
+ Certificaat
Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Deels doordat het vaak onzichtbaar is en deels doordat de gevolgen van een besmetting soms wel optreden en soms niet. De ene consument kan allergisch zijn voor een ingrediënt en een ander niet.
Deze online training maakt de cursist bekender met voedselallergieën. De cursist begrijpt hoe verkeerde handelingen tijdens de productie en vervoer kunnen leiden tot allergenenbesmettingen. De rol van de productiemedewerker op de werkvloer komt nadrukkelijk naar voren. Hierdoor leert de cursist hoe hij zelf kan bijdragen aan het voorkomen van een allergenenbesmetting.
De online training is geschikt voor medewerkers die in voedingsmiddelen, producerende, transporterende of verhandelende bedrijven werkzaam zijn en mogelijk in aanraking komen met allergenen.
Wil je voor je bedrijf meer mensen trainen en het overzicht bewaren?
Onderwerpen e-learning
-
Voedselallergie
-
Welke allergenen zijn er?
-
Allergenen in voedsel
-
Rol van de medewerker
-
Hoe kan een allergenen besmetting ontstaan
-
Test