Contact

Over ons


“Trainjezelf” is een webshop van Précon Food Consultants bvba. Als Précon zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het vertalen van complexe materie naar begrijpbare leeroplossingen. Wij zijn vooruitstrevende professionals die steeds op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen om onze klanten optimaal te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van leren.

Via deze webshop stellen wij onze “e-learnings” ter beschikking uit ons open aanbod. Je kan de training volgen op het moment dat het voor u het beste past.

Door onze expertise op het vlak van kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid, wet- en regelgeving en compliance hebben wij een ruim gamma aan algemene opleidingen over deze onderwerpen ter beschikking.

We beperken ons echter niet tot een specifieke sector, land of continent. Wil je bedrijfsspecifieke kennis in een e-learning gieten? Dat kan, dan maken wij deze samen met jou! Met jouw expertise en onze didactische en technische kennis zorgen wij ervoor dat jouw op maat gemaakte training een succes wordt. Ons enthousiaste team staat je graag met raad en daad bij!

Klantenservice

Gaat er toch iets niet helemaal goed of hulp nodig? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar: 
+32 (0)3 616 08 69
E-mail: learning@precon.group
Heb je een klacht? Lees onze klachtenprocedure

Trainjezelf

Franklin rooseveltplaats 12 bus 6
Verdieping 8
2060 Antwerpen
België
+32 (0)3 616 08 69
learning@precon.group

Trainjezelf

Klantenservice
tel:+32 (0)3 616 08 69

Contact
+32 (0)3 616 08 69

learning@precon.group

Précon Food Consultants bvba
Franklin rooseveltplaats 12 bus 6
8ste verdieping
2060 Antwerpen
België

Certificaten en keurmerken

qfor logo