Contact

Over ons


“Trainjezelf” is een webshop van Précon Food Consultants bvba. Als Précon zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het vertalen van complexe materie naar begrijpbare leeroplossingen. Wij zijn vooruitstrevende professionals die steeds op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen om onze klanten optimaal te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van leren.

Via deze webshop stellen wij onze “e-learnings” ter beschikking uit ons open aanbod. Je kan de training volgen op het moment dat het voor u het beste past.

Door onze expertise op het vlak van kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid, wet- en regelgeving en compliance hebben wij een ruim gamma aan algemene opleidingen over deze onderwerpen ter beschikking.

We beperken ons echter niet tot een specifieke sector, land of continent. Wil je bedrijfsspecifieke kennis in een e-learning gieten? Dat kan, dan maken wij deze samen met jou! Met jouw expertise en onze didactische en technische kennis zorgen wij ervoor dat jouw op maat gemaakte training een succes wordt. Ons enthousiaste team staat je graag met raad en daad bij!

Klantenservice

Gaat er toch iets niet helemaal goed of hulp nodig?
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar:
Helpdesk: +32 (0)11 – 26 99 06
E-mail: learning@precon.group

Heb je een klacht?
Lees onze klachtenprocedure

Trainjezelf

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België
+32 (0)11 – 26 99 06
learning@precon.group

Trainjezelf

Klantenservice
+32 (0)11 - 26 99 06

Contact
+32 (0)11 - 26 99 06
learning@precon.group

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

Certificaten en keurmerken

keurmerk nrto trainjezelf

qfor logo

Iso 9001 2015 certified