Allergenen in de horeca

  • Prijs

    € 36,30

    € 30,- excl. BTW

  • Opleidingsniveau

    Basis
  • Lengte

    25-35 minuten
  • Talen

    NL
  • + Vandaag nog aan de slag
    + Certificaat
Sinds 2014 zijn horecabedrijven verplicht allergeneninformatie te verstrekken als gasten daarom vragen. Veel medewerkers van horecabedrijven – ook omdat het vaak tijdelijke krachten zijn – weten niet altijd precies wat een voedselallergie is of welke stoffen een allergische reactie kunnen veroorzaken.

In deze online training over allergenen in de horeca leer je daarom precies wat allergenen zijn en hoe je een besmetting kunt voorkomen. Zo weet je straks precies Wat de wettelijke informatieplicht inhoudt en hoe jij daar invulling aan kunt geven. Of je nu restaurantmanager of afwasser bent, of je nu werkt als kok, sous-chef of ober, deze training is geschikt voor iedereen die in de horeca werkt.

Wil je voor je bedrijf meer mensen trainen en het overzicht bewaren?

Onderwerpen e-learning

  • Wat is een voedselallergie?
  • Verschillende soorten allergenen
  • Allergenenbesmetting voorkomen
  • Bedrijfsmaatregelen
  • Allergenen en wetgeving
  • Toetsing

Trainjezelf

Klantenservice
+32 (0)11 - 26 99 06

Contact
+32 (0)11 - 26 99 06
learning@precon.group

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

Certificaten en keurmerken

keurmerk nrto trainjezelf

qfor logo

Iso 9001 2015 certified